Onze diensten

ByteDESiGN biedt een variëteit aan diensten en kennis aan op het gebied van websites en web applicaties. Al naar gelang uw wensen wordt het product op maat voor u gemaakt!

Ontwikkelen van web strategie├źn

Er is zoveel mogelijk op het gebied van web 2.0, dat het soms moeilijk is om te kiezen welke technieken de uitstraling van uw website kunnen verbeteren. ByteDESiGN kan u helpen bij de ontwikkeling van een webstrategie, waarin u optimaal gebruik maakt van nieuwe trends en ontwikkelingen op het internet. Daarnaast kunnen we u natuurlijk ook helpen, om deze plannen op korte termijn te realiseren.

Ontwikkelen van nieuwe media projecten

Of het nu gaat om een e-commerce applicatie of de ontsluiting van uw databases, ByteDESiGN ontwikkelt en onderhoudt het voor u. We hebben onder andere ervaring op het gebied van audio, video, en 3D, bijvoorbeeld voor interactieve landkaarten, 360┬░ foto's, en visuele representaties van databases. Ook kan ByteDESiGN helpen bij het opzetten van online community portals, en implementaties van diensten zoals twitter of sms.

Project management

De basis van elk succesvol project is een solide planning. ByteDESiGN kan u met raad en daad bijstaan bij elke fase van het project, van concept tot en met aflevering.

Content management

We hebben ervaring met een verscheidenheid aan CMS systemen, zowel open-source als commercieel. Al naar gelang de eisen van uw website of applicatie kiezen we voor het juiste systeem, en mocht uw site de huidige mogelijkheden van het CMS ontgroeien, dan helpen wij bij het upgrade-path, of we ontwikkelen de benodigde functionaliteiten als maatwerk.

We hebben onder andere ervaring met mojomotor, expression engine, joomla!, drupal en tridion, en custom content-management systemen maken we voornamelijk op basis van code igniter.